ΔΑΚΕ


Συντάχθηκε απο τον/την Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Πέμπτη, 25 Απρίλιος 2024 15:07
Συντάχθηκε απο τον/την Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Τετάρτη, 17 Απρίλιος 2024 22:16
Συντάχθηκε απο τον/την Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Τετάρτη, 15 Νοέμβριος 2023 18:50
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Δ.Α.Κ.Ε. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ   
Τετάρτη, 13 Ιούνιος 2012 22:15

«Οικογενειακοί Δείκτες Εκπαίδευσης»

logotypo_dake 

Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

 Ιωάννινα 14-06-2012

 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

«Οικογενειακοί Δείκτες Εκπαίδευσης»

Από τις 30 Μαΐου περιμένουμε τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας να ενημερώσει τους συναδέλφους για ένα σημαντικό γεγονός που αφορά στο περιοδικό του Συλλόγου μας, για το οποίο όλοι καταβάλλουμε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Θα περιμέναμε να ενημερώσει άμεσα, όπως κάνει σε όλες τις περιπτώσεις που θίγονται τα κεκτημένα του. Υπενθυμίζουμε την άμεση απάντηση του Συλλόγου στην καταγγελία της Δ.Α.Κ.Ε. για τις σχολικές επιτροπές, μια καταγγελία που φιγούραρε για αρκετές μέρες στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Και σα να μην έφτανε αυτό, ο κύριος Πρόεδρος μετέτρεψε σε κτήμα του και το περιοδικό, σε φέουδό του, το δικό μας περιοδικό! Και ανάγκασε άτομα να παραιτηθούν από τη Συντακτική Επιτροπή που δε φέρουν καμία ευθύνη, ενώ οι υπεύθυνοι για άλλη μία φορά με τη γνωστή τακτική «ποιούν τη νήσσα»!

Δεν θα αναφέρουμε τα γεγονότα. Ας το κάνει ο ίδιος και η Συντακτική Επιτροπή. Οφείλουν εξηγήσεις στους συναδέλφους. Αλλιώς θα το κάνουμε εμείς, γιατί δεν επιτρέπουμε σε κανένα να θεωρεί ότι έχει απόλυτο δικαίωμα να χειρίζεται και να εκμεταλλεύεται ανεξέλεγκτα το περιοδικό.

Η γνωστή «οικογενειοκρατία» ξαναχτύπησε! Μέλος της Συντακτικής Ομάδας – με την ανοχή του Προέδρου – δρώντας ανεξέλεγκτα χωρίς την έγκριση της επίσημης Συντακτικής Επιτροπής αποφασίζει ποια άρθρα θα εκδοθούν και ποια όχι! Δεν εκδόθηκαν άρθρα συναδέλφων, για να εκδοθούν άρθρα «συζύγων»!!!  Οι «πρίγκιπες των προνομίων» και των δικαιωμάτων πάντα στο προσκήνιο. Δημοσιεύσεις για απόκτηση «μορίων» και κατάκτηση υψηλών θέσεων!

Μέχρι και το οπισθόφυλλο έχει μετατραπεί σε αφίσα του ΠΑΣΟΚ!

Ντροπή!!!

Αν και αυτές τις μέρες θα έπρεπε να ευχηθούμε σε όλους «Καλό καλοκαίρι!», τα γεγονότα μας αναγκάζουν να κρατήσουμε άλλη στάση. Ευχόμαστε να μπορέσουν κάποιοι να αναλάβουν κάποτε τις ευθύνες τους, γιατί «η απειρία» σε τέτοιες θέσεις δε δικαιολογείται!!

Υ.Γ. Κύριε Πρόεδρε και αξιότιμα μέλη της Συντακτικής Επιτροπής, κάτοχοι διδακτορικών και δάσκαλοι των παιδιών μας, το «Μάιος» γράφεται χωρίς διαλυτικά!!! 

Τα μέλη της Δ.Α.Κ.Ε. στο Δ.Σ.

του Συλλόγου

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 01 Ιανουάριος 1000 02:00
 

ΚΑΙΡΟΣ

Ιωάννινα
Ιωάννινα °C
B

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ