ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΙΡΕΤΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 20 Μάιος 2009 13:07

 

Μπουκομάνης  Δημήτριος                                                Ιωάννινα  9 - 02 - 2009

Δάσκαλος 26ου Δ.Σ Ιωαννίνων                                                       Προς

Αιρετός Π.Υ.Σ.Π.Ε Ιωαννίνων                                           Εκπ/κούς Π.Ε Ιωαννίνων

Τηλ. 6973824236

E-mail:d.boukomanis@hotmail.com

Συναδέλφισσες - συνάδελφοι

Με την επιστολή αυτή αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη τιμή, αλλά και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, εκλέγοντάς με εκπρόσωπό σας στο Π.Υ.Σ.Π,Ε Ιωαννίνων, στις εκλογές του Νοέμβρη.

Τις ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως οφείλω στους συναδέλφους που η όποια επιλογή σας έγινε με γνώμονα την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ. Αντισταθήκατε στην υποταγή, στο πρόσκαιρο προσωπικό βόλεμα, στην υποκρισία, στη μιζέρια. Στείλατε μήνυμα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, λειτουργήσατε ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ με το βλέμμα στο ΜΕΛΛΟΝ.

Η εμπιστοσύνη σας με τιμά ιδιαίτερα αλλά ταυτόχρονα με γεμίζει  ευθύνες. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω την επιλογή σας και να ανταποκριθώ στη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του ρόλου και της θέσης του εκπαιδευτικού, για ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Η αντικειμενικότητα, η αξιοκρατία, η διαφάνεια, η σύνθεση αποτελούν για μένα διαρκή αναζήτηση. Θα απογοητεύσω όσους επιθυμούν να λειτουργώ υπηρετώντας στενές παραταξιακές λογικές και προσωπικά συμφέροντα Πιστεύω πως προέχει η ΕΝΟΤΗΤΑ του κλάδου μας και η προάσπιση της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ κάθε συναδέλφου ξεχωριστά χωρίς «πλέγματα» , «συμπλέγματα» και «συρματοπλέγματα».

Δεσμεύομαι πως με γνώση, με επιχειρήματα, με αγωνιστική διεκδικητική παρουσία στο υπηρεσιακό συμβούλιο, που ας σημειωθεί έχει συγκεκριμένη πλειοψηφία , θα λειτουργώ πάντα στην κατεύθυνση στήριξης των θέσεων του κλάδου μας, στην υπεράσπιση των δίκαιων αιτημάτων, στην επίλυση των τοπικών προβλημάτων.

Οφείλω να ζητήσω τη δική σας ενεργό συμμετοχή, ενημέρωση για προβλήματα στις σχολικές μονάδες, στενή συνεργασία με το Σύλλογο, αλλά και κριτική στάση, γιατί ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,                        Δημήτριος  Μπουκομάνης                                                                                                   Αιρετός Π.Υ.Σ.Π.Ε  Ν.  Ιωαννίνων

[ Αρχή]

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 20 Μάιος 2009 16:29
 

ΚΑΙΡΟΣ

Ιωάννινα
Ιωάννινα °C
B

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ