Α.Σ.Ε. - Π.Α.Μ.Ε.


Συντάχθηκε απο τον/την Α.Σ.Ε.-ΠΑΜΕ
Τρίτη, 04 Ιούνιος 2019 21:28
Συντάχθηκε απο τον/την Α.Σ.Ε.-ΠΑΜΕ
Τρίτη, 04 Ιούνιος 2019 21:25
Συντάχθηκε απο τον/την Α.Σ.Ε.-ΠΑΜΕ
Τετάρτη, 12 Δεκέμβριος 2018 19:22
ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Α.Σ.Ε.-ΠΑΜΕ   
Δευτέρα, 22 Ιούνιος 2009 21:46

Οι αντιπρόσωποι της 78ης Γ.Σ. της ΔΟΕ καταγγέλλουμε την απόφαση, του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπαίδευσης Ηπείρου και της πλειοψηφίας του ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων να τιμωρήσουν εκπαιδευτικό με στέρηση μισθού για 50 ημέρες, για παιδαγωγικά και εκπαιδευτικά ζητήματα, απ' αυτά που καθημερινά αντιμετωπίζουν χιλιάδες εκπαιδευτικοί κατά τη διδακτική πράξη.

Θεωρούμε πως ο δρόμος που ανοίγεται με τη δίωξη είναι επικίνδυνος. Τα όποια παιδαγωγικά προβλήματα  προκύπτουν σε ένα σχολείο, είναι ζητήματα που λύνονται με παιδαγωγικό και μόνο τρόπο. Η επίλυση παιδαγωγικών ζητημάτων με αυταρχικό - διοικητικό τρόπο είναι απαράδεκτη κι έξω από την φύση του σχολείου.

Δηλώνουμε την απεριόριστη συμπαράστασή μας στο συνάδελφο και σε κάθε συνάδελφο που διώκεται άδικα , και δηλώνουμε πώς δεν θα επιτρέψουμε να περάσει Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ.

Καλούμε το νέο Δ.Σ. της ΔΟΕ να πάρει πρωτοβουλίες για την ακύρωση της δίωξης του συναδέλφου, για τη συνδικαλιστική - νομική - ηθική στήριξη του και την κάλυψη των εξόδων της νομικής υπεράσπισής του.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 01 Ιανουάριος 1000 02:00
 

ΚΑΙΡΟΣ

Ιωάννινα
Ιωάννινα °C
B

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ