Ε.Ρ.Α.


Συντάχθηκε απο τον/την Αυτόνομη Παρέμβαση
Τρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 09:05
Συντάχθηκε απο τον/την Αυτόνομη Παρέμβαση
Παρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2018 13:48
Συντάχθηκε απο τον/την Αυτόνομη Παρέμβαση
Τετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 12:53
Ανακοίνωση ΕΡΑ-Αυτόνομη Παρέμβαση Εκτύπωση
Συντάχθηκε απο τον/την General   

ERA header

 Η παράταξη της Ε.Ρ.Α. – Αυτόνομη Παρέμβαση εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες, που προσήλθαν στις διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης και που εμπιστεύτηκαν τους υποψήφιους της παράταξης, αναδεικνύοντάς την σε ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ στις εκλογές της 13ης Νοεμβρίου για την ανάδειξη αντιπροσώπων – εκλεκτόρων για το Προεδρείο του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ.  

Η ανάδειξη της παράταξης της Ε.Ρ.Α. – Αυτόνομη Παρέμβαση, ως πρώτης δύναμης, ενισχύει αποφασιστικά την προοπτική συγκρότησης ενός πολιτικοσυνδικαλιστικού, αντιμνηνιακού, αγωνιστικού μετώπου, για την αλλαγή πλεύσης του συνδικαλιστικού κινήματος προς την κατεύθυνση της πλήρους πολιτικής ρήξης, ώστε να ανατραπεί η μνημονιακή συγκυβέρνηση που για όσο παραμένει στην εξουσία μόνο δεινά και καταστροφές προμηνύει για το λαό και τη χώρα.

Τα μέλη της παράταξης της Ε.Ρ.Α. – Αυτόνομη Παρέμβαση συναισθανόμενα το μέγεθος της ευθύνης τους, δηλώνουν προς όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες ότι θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, για την ενίσχυση της δημόσιας και δωρεάν εκπαίδευσης, καθώς και για την προάσπιση και αποκατάσταση της αξιοπρέπειας και των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών, που καταπατώνται βάναυσα από τις μνημονιακές κυβερνήσεις, αυτή τη μαύρη περίοδο της τροϊκανής υποτέλειας.

 

Αποτελέσματα εκλογών Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων ΑΔΕΔΥ

Ψήφισαν: 940      Λευκά: 84  Άκυρα: 28

Παράταξη

Ψήφοι

Αντιπρόσωποι

ΕΡΑ - Αυτόνομη Παρέμβαση

309

18

ΔΑΚΕ

221

12

ΔΗΣΥ

186

11

ΕΣΑΚ- ΔΕΕ

70

4

ΑΝΕΞ. ΚΙΝ.– ΠΑΡΕΜΒ. – ΣΥΣΠ.

42

2

                        

                         Ιωάννινα 14 Νοεμβρίου 2013

ERA bottom

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ – Ε .Ρ.Α. –

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Ιωαννίνων

 

 

ΚΑΙΡΟΣ

Ιωάννινα
Ιωάννινα °C
B

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ