ΔΑΚΕ


Συντάχθηκε απο τον/την Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Πέμπτη, 25 Απρίλιος 2024 15:07
Συντάχθηκε απο τον/την Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Τετάρτη, 17 Απρίλιος 2024 22:16
Συντάχθηκε απο τον/την Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Τετάρτη, 15 Νοέμβριος 2023 18:50
Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ   
Παρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2012 11:52

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

logotypo_dake

 

Ιωάννινα 03-02-2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

Οφείλετε τουλάχιστον να είστε σοβαροί!

 

Δε χρειάζεται να περιγράψουμε τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία, γιατί, όπως είπατε και στα κανάλια, κύριε Δήμαρχε, εσείς ο ίδιος ήσαστε έξω και επομένως γνωρίζετε τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία!

Οι αυλές των σχολείων είναι απρόσιτες από το χιόνι, όπως ξέρετε, αφού κανένας δεν τις καθάρισε! Ή μήπως θεωρείτε ότι είναι και αυτή υποχρέωση των δασκάλων να πάρουν τα φτυάρια και να τις καθαρίσουν; Ελάτε να δείτε ποια είναι η κατάσταση στα μαμούθ σχολεία των 500 μαθητών, όπως είναι το συγκρότημα της Ακαδημίας και πολλά άλλα. Και αναφέρουμε ως παράδειγμα αυτό, γιατί μπορείτε εύκολα να έχετε ιδία γνώμη.

Τι να πρωτοκάνουμε, τα παιδιά να προσέξουμε, μάθημα να κάνουμε ή να καθαρίσουμε τις εισόδους των σχολείων; Γιατί τα σχολεία πράγματι άνοιξαν, αλλά μάθημα δε γίνεται, όπως θα το θέλαμε εμείς και εσείς! Σήμερα υπάρχουν μόνο φωνές, πανζουρλισμός, νεύρα και απόλυτος περιορισμός των παιδιών, γιατί εμείς φοβόμαστε για τη σωματική ακεραιότητα των μαθητών, για την οποία είμαστε υπεύθυνοι. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι και όχι εσείς που παίρνετε τις αποφάσεις!

Είναι εύκολο να παίρνει κανείς αποφάσεις από τα ζεστά γραφεία. Εκτός και θεωρείτε ότι οι μαθητές των δημόσιων σχολείων έρχονται με λεωφορειάκι κάθε πρωί μέχρι την πόρτα των σχολείων και είναι εύκολο να περιοριστούν στις αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, στις αίθουσες μουσικής, γυμναστικής και σίτισης, που διαθέτουν όλα τα σχολεία μας!!!

Μη βιαστείτε να μας κατηγορήσετε ως τεμπέληδες και ευθυνόφοβους και άλλα πολλά, γιατί ήδη όλοι το γνωρίζουν, πως με 800 ευρώ δίνουμε καθημερινά την ψυχή μας για τα παιδιά μας που δε φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν τα λάθη τα δικά σας.

Σας συμβουλεύουμε λοιπόν την άλλη φορά να είστε πιο προσεκτικός και να μην παίρνετε τόσο βιαστικές αποφάσεις. Ας μη κινδυνεύσουν τα παιδιά για το πολιτικό προφίλ κανενός!

ΤΟ Δ.Σ

 

της

 

Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Ιωαννίνων

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 01 Ιανουάριος 1000 02:00
 

ΚΑΙΡΟΣ

Ιωάννινα
Ιωάννινα °C
B

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ